Cursus tantra massage intiem massage In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 4 stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen. Cursus Erotische Massage. Een groot probleem dat tegenwoordig tussen man en vrouw speelt is dat zij elkaar niet goed begrijpen op seksueel gebied. De bekende Tantra-Massage waarmee je elkaar op bijzondere wijze eert in de massage. Liefdesenergie is de drijfveer om hart- en seksuele energie met elkaar. Ultieme ontspanning met mijn Erotische Massage.

De bekende Tantra-Massage waarmee je elkaar op bijzondere wijze eert in de massage. Liefdesenergie is de drijfveer om hart- en seksuele energie met elkaar. Tantra massage cursus De tantra massage cursus biedt Tantra for Life aan als privéles in de massagepraktijk te Turnhout voor koppels of individueel.

Elke l(). Wil je leren om een sensuele erotische massage aan je partner te geven? Kijk dan de video. Deze cursus massage geeft erotiek, romantiek.

Tantra massage cursus De tantra massage cursus biedt Tantra for Life aan als privéles op twee wekelijkse basis in mijn massagepraktijk te Turnhout. Elke le(). Een Tantra massage cursus is er zowel voor alleenstaande mannen als vrouwen.

Op een prikkelende manier worden de intieme gedeeltes van het lichaam. Ultieme ontspanning met mijn Erotische Massage.

Workshop | Tantrischverwennen | Tantra massage voor stellen

Tantra massage cursus De tantra massage cursus biedt Tantra for Life aan als privéles op twee wekelijkse basis in mijn massagepraktijk te Turnhout.

Elke le(). Cursus Erotische Massage. Een groot probleem dat tegenwoordig tussen man en vrouw speelt is dat zij elkaar niet goed begrijpen op seksueel gebied. Wil je leren om een sensuele erotische massage aan je partner te geven? Kijk dan de video. Deze cursus massage geeft erotiek, romantiek.

Tantra massage

Cursus tantra massage intiem massage Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Wissel deze af met normale massage om de spanning vast te houden. Is je diep gekoesterde wens om wezenlijk contact met je partner te ervaren als je masseert? Tevens een goede aanvulling op het sexleven om mekaar daarin nog beter te begrijpen en aan te voelen wat elkaars wensen zijn. Dit maakt de massage tot een verfijnde afwisseling vol aandacht en genegenheid.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail